La Sra. Tomasa fan el pas a la pantalla gran amb “La història es repeteix: Live Sessions Xou”, la pel·lícula que reviu el directe que va oferir la banda els dies 29 i 30 de novembre en la Lleialtat Santsenca.

La Sra. Tomasa és un xoc frontal entre dos mons, l’orgànic i folklòric que transcendeix en el temps i el més actual, que està canviant dia a dia. Des del 2012 i fins a l’actualitat la banda ha creat un deixant d’experiències, discos, gires i actuacions aclamades per un públic molt divers.

La banda va néixer a partir de la idea de crear un projecte nou i diferent a Barcelona, i han estat aquestes ganes de trencar patrons i innovar el que els ha convertit en una de les bandes més importants de l’escena catalana. En 2017, La Sra. Tomasa va iniciar una sèrie de “Live Sessions” on reinterpretaven les seves cançons al costat d’un grup d’amics músics i cantants de Barcelona que més tard s’autodenominarien com “El Col·lectiu”.

Aquest “col·lectiu” el formaven artistes com Ahyvin Bruno (Las Karamba), Niño MalditoSr. WilsonAdalaMarcioDesiree DioufThe Sey Sisters y Juli Giuliani.

Així doncs, en 2018, una vegada havien descobert el potencial que tenien aquest tipus de sessions, van fer un doble concerto els dies 15 i 16 de desembre a la Sala Hangar. Un any més tard, en 2019, el van tornar fer en La Lleialtat Santsenca que va ser un èxit absolut. D’allí sorgeix “La història es repeteix: Live Sessions Xou”, un enregistrament espectacular que transmet a la perfecció l’energia i intensitat que es va viure aquests dos dies.

La pel·lícula es podrà veure el pròxim 6 de maig en diferents Cinemes YELMO de dotze ciutats espanyoles i les entrades sortiran a la venda el 7 d’abril a les 12h. Les entrades estan disponibles en aquest link.

Fuente: hmondosonoro