Banda2023-10-24T09:00:42+00:00

BSO BandaSonoraOriginal

BSO BandaSonoraOriginal

Photo by: Andreu Adrover

Banda Sonora Original, productora de so situada al barri de Gràcia de Barcelona, ofereix serveis d’enregistrament i post-producció

Un equip de músics, tècnics i compositors, amb un llarg recorregut en el sector audiovisual i musical.

Acompanyem tot el procés de producció sonora: composició, covers, càsting de locutors, sonorització, foleys, connexions nacionals i internacionals, gestió de drets musicals, seleccions musicals, assessorament musical global, enregistrament d’orquestres simfòniques, so directe, concerts, esdeveniments, etc.

BSO és membre de la AEPP:

TWITEER

Contacte

Emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

  Responsable del Tractament:

  BANDA SONORA ORIGINAL, SL
  NIF: B63204820
  Riera de Sant Miquel, 36 – 08006, Barcelona
  Adreça de correu electrònic: bso@bso.es
  Web: www.bso.es
  Telèfon: +34 932 385 422
  Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona: BANDA SONORA ORIGINAL, S.L.; Tom 35623; Foli 50; Fulla B-274460; Inscripcción 2.

  Finalitat del Tractament: Donar resposta a les sol·licituds d’informació de l’usuari a través del lloc web.
  En cas de contractació del servei a través d’alguna de les aplicacions de BSO, per a l’adequada gestió, administració, facturació, informació, prestació i millora del servei.
  Comunicacions comercials: Només li enviarem comunicacions de tipus comercial, sempre que se siguin del seu interès, amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Base de legitimació del tractament: El consentiment de l’interessat obtingut mitjançant l’acceptació de la casella corresponent.
  Drets en protecció de dades: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat en el correu bso@bso.es. En cas d’entendre que no se li atenen de manera adequada, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) https://www.aepd.es/es.
  Informació addicional:
  Més informació en l’apartat “Política de privacitat” de la nostra pàgina web.

  Go to Top