El passat 2 de juny, es va celebrar a Madrid el Festival El Sol, on es premien les millors produccions publicitàries d’Iberoamèrica.

Allà, l’equip de BSO, va ser premiat amb un Sol de Plata (únic guardó de la seva categoria) a millor producció per l’espot de Cupra Primavera Sound 2022 Barcelona- Sant Adrià Line-up, protagonitzat per María José Llergo.

Un treball de postproducció que va suposar un repte per a tot l’equip pel fet que el so original s’invertia omb l’objectiu de fer jugar amb l’espectador.

A nivell tècnic, es va realitzar un estudi sonor per a descobrir alguns detalls com que els sons oclusius sords com els de la lletra ‘pe’ desapareixien, de la mateixa forma que altres sons, com el de les arrecades,  no es podien identificar en donar-los la volta i, finalment, amb una mica de màgia, es va aconseguir donar sentit a la producció sonora.

Si vols, pots veure-ho  aquí

 

A més, l’espot, no sols va ser premiat en la nostra categoria, l’agència &Rosàs va guanyar un Sol de Bronze a millor direcció. Des d’aquí els felicitem.

D’altra banda, l’espot de Cupra Impulse del que vam fer la banda sonora, s’ha emportat diversos dos bronzes. Un d’ells, ha estat per a Algebra 247 per la direcció i l’altre per a la Metropolitana en la categoria ‘Producció i efectes especials’.

Aquí Aquí pots veure la pel·lícula

També la pel·lícula ‘ Bing Bang’ (Línia Directa), en la qual treballem, ha estat premiada amb un Sol de Plata. Link

 

Texto: Mar Pons