We Got Your Back’’, que significa ‘et recolzem’’ és el títol del nou disc del grup The Sey Sisters. Les tres germanes, que van trepitjar juntes per primera vegada els escenaris en 2006, llancen el seu tercer àlbum, produït per Kquimi Saigi i gravat en BSO.

Les veus de Edna, Yolanda i Kathy, combinades en càlides harmonies i acompanyades al piano per Albert Bartolomé, tornen a ser el seu segell identitari. En aquest treball, podem escoltar la seva particular fusió de gospel i soul, aquesta vegada, renovada amb tints electrònics i baixos d’un estil més pop que desdibuixen el so orgànic dels anteriors.

 

 

Noves sonoritats que acompanyen un missatge clar: “obrim un espai per a la cura, per a l’apoderament, per a reforçar el sentiment de comunitat i per a honrar als nostres avantpassats i a les persones que han mort i continuen morint en el viatge’’

El disc, que ha sortit en format vinil i en CD, es va presentar en el festival Grec amb un directe poderós i reivindicatiu que va omplir d’energia a cadascun dels assistents.

Si us heu quedat amb ganes de conèixer-les, les podreu trobar en diversos festivals a Catalunya i França durant el que queda d’Agost. Els veureu anunciats en el seu web i en les seves xarxes socials.

 

 

 

 

 

Texto: Mar Pons